Påskinlägg

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Katthund! Och ni andra som vill ha lite extra påskstöd :)
Kan vi inte skriva ett litet peppande inlägg / dag till varandra under påsken?
Jag själv vet att jag kommer befinna mig i en liten primitiv stuga, mitt i fjällen, tillsammans med fem rökare under fem dagars tid. Vi ska sola, pimpla, basta, köra skoter, dricka öl och njuta av livet. Och jag vill verkligen det! Njuta av livet! Utan att bli lockad varje gång ngn tar upp en cigg (vilket lär ske var femte minut).
Så min tanke; kan vi inte skriva lite smått till varann varje dag? Kanske inget speciellt, men så att vi ser att vi alla fortfarande finns här :)
Jag kommer att ta mig egentid i stugan, gå ut i solen med kaffekoppen, lyssna på fåglarna, njuta, och förhoppningsvis då även läsa lite roliga inlägg av er, som påminner mig :)

Kommentarer

Jag ska försöka skriva något

Jag ska försöka skriva något varje dag, har nu varit bortrest några dagar men nu är jag här igen :)

Låter som en bra ide! vet ej

Låter som en bra ide! vet ej hur internet funkar i stugan i år? Lyckliga jag har inga rökare där! Du behöver ladda upp för alla upptänkliga skittankar! tycker absolut att logga in skriv och gå undan och bara lukta på eländet, det luktar inte gott, vem gillar och röka egentligen. Ska hålla koll så gott det går och med mitt återfall i tanken så ska du veta, det var inte lönt det! Ta inte en ens! och du ska veta vad rökarna är avundsjuk på dig som klarar detta!! vi hörs Ladda nu!

Jag ska vara fräsch som en

Jag ska vara fräsch som en rosenknopp! Tänker inte under några omständigheter falla dit. Bara för att det är fint väder och ljuva tider så är det ju fortfarande samma äckliga gift och tjära i ciggen. Den börjar inte dofta blomster om den bara för att det är påsk ;) Ska ladda upp med både sluta-röka loggen, meditations-appen och ett litet Ben & Jerry's paket också slinker ner i väskan. Och jag tänker då se till att njuta varje dag! Det är ju inte Jag som försakar ngt, det är ju Rökarna! :)

Ha det så bra som enda

Ha det så bra som enda rökfria och pränta in i reptilhjärnan JAG RÖKER INTE!! Det blir tufft, men du kan om du vill. Jag lämnar nu sidan, ni klarar er bra, bara ni håller ihop och inte släpper någon. Det är mycket lättare om man är ett litet gäng som vi var/är. Alltid är det någon som mår bra just nu och kan komma till undsättning.
Lycka till, Malin!

Nej, vad tråkigt att höra

Nej, vad tråkigt att höra gesine. Dina kommentarer betyder alltid så mkt.. Jag hoppas att du inte är borta alltför länge och räknar med dig senast på din ettårsdag iaf. Tack för lycka till:et, ska ha det färskt i åtanke när reptilhjärnan sätter in :) Och lycka till med renoveringen! Kram!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se