Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Helenet !

Om du e här ibland ? Hör av dig jag saknar dig så mkt.... / Kram Lotta

Kommentarer

Hej Lotta! Gissa om det

Hej Lotta!
Gissa om det värmde att se att jag inte är bortglömd...
Detär klart att jag loggar in emellanåt för att se hur det går för er.
jag lever nu i ciggdimmans hostbekantade väg igen..
Mår pest o kolera av rökningen, men hittar inte kraft att stå emot, jag tänker VARJE dag att: det här är mitt sista paket, sen kör jag igång igen...men då ciggen börjar tryta hör jag mig själv säga : Ett Right Ultra, tack!
Så tänker jag : det här är mitt sista paket...osv
Är dock JÄTTESTOLT över dig Lotta! Saknar er mycket, men tycker inte att jag har någon "rätt" att gå in här och skriva, då jag inte pallade trycket och föll igenom, om du förstår?
Hur har det gått för de andra i "vårt" gäng? Lena, Tokfia m.fl?
Hur som, Vill på alla sätt önska en JÄTTE MYSIG CIGGFRI MIDSOMMAR till dig- Bamse, bamsekram
Du finns i mina tankar förvånande ofta..*ler*
//Helenet

Vad kul att höra ifrån dig

Vad kul att höra ifrån dig ! Klart du kan komma in ibland om inte annat för att få "pepp " till att få lust att sluta... Men som du ser det e berg o dalbana ännu, o jag trånar efter cig emellanåt... men jag har inte tagit ett enda bloss sedan den 12 januari... du har min msn adress i nån av mina bloggar, när du får lust att sluta så hör av dig så ska jag peppa dig, som du peppa mig ... Tokfia e rökfri , vi stöttar varandra o "vågar" inte ta den där ciggen för varandra : - ) Tur e väl det... annars hade jag rökt... Lena ramlade med cyckeln men va inne till o från, och hon reste sig aldrig upp riktigt denna gång tror jag men kommer säkert tillbaka... å det gör du oxså när det e dags... Mike o com. vet inte ??? bara försvann..... Paula e rökfri.... många som va med där i jan-feb är försvunna.... några kvar det har kommit å försvunnit så många nu under dessa måndader så har inte riktig koll längre... .... Har du någon plan ? för framtiden? eller har du tappat motivationen just nu? Tidigare gånger jag slutat o rökt tog det 1 år å mer innan jag ens orkade tänka på att sluta igen... Sluta röka suuuuuuuuuger ! Ha en skön o härlig sommar ! Hör av dig igen ! Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se