Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

en upprepning väl värd att läsa

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

här vill jag dela med mig av ett tänkvärt perspektiv och förhållningssätt jag har lärt mig den hårda vägen så att säga..

Gå i den riktningen du vill.. vet du att din riktning är öst, mot rökfritt, en bra förebild frisk eller drogfri.. Den vägen vill du vandra. det är en livsvärdering för dig som för mig, det betyder inte att det är en väg som kommer göra dig lyckligare, bekymmersfri, smal snygg eller rikare kanske, men det är en värdering som du värderar högt och nånting du vill sträva efter .. Då får man stå fast vid sina värderingar.

Det finns många av oss som tittar på allt vi vill undvika i livet alla obehag, men om vi ska gå på jorden och bara UNDVIKA olika obehag är risken stor att vi aldrig kommer någonstans, utan parerar olika otäcka tankar känslor med cigg? bantning? trycka bort tankar obehagskänslor.. letar ursäkter och kompromisser... det blir ingen planerad färdriktning som leder framåt

Så är du som jag villig att acceptera tunga tankar, jobbiga motsrtidiga känslor, röksug för att komma dit du faktiskt vill ? att ha en livsvärdering är ingen resa utan mål.. du går ständigt mot dina värderade riktningar Österut. ibland snubblar man till men då skrapar man gruset från sina knän och styr mot Öst igen Dit vi vill trots små obehag!

Kram på er

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se