4 månader.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag har jag varit fri i 4 månader (120 dagar). Idag har jag varit icke-rökare sen i november. Och jag har inte använt något hjälpmedel alls, då de inte är något för mig. Så 4 månader (120 dagar) sen jag tog steget in i friheten. Kör jag vidare och ser fram emot att skriva ett inlägg efter 5 månader.

Kommentarer

Och? Inget mera som man kan

Och? Inget mera som man kan upptäcka efter 4 månader? Jag har ju drygt en vecka kvar, men det är uppenbarligen inget mer som händer. Jag gjorde ett tjusigt rökfritest, skrev klart idag, hade ingen uppkoppling. Sandra fyller 100 imorgon. Vet du några flera novemberslutare? Jag får bara ihop 4, verkar lite.

Gesine - de jag upptäcker

Gesine - de jag upptäcker eller vet efter 4 månader är att lika lätt som jag är fri - lika lätt kan jag ta en cigg. Så efter 4 månader är de lättare, men inte super lätt. Finns fortfarande mycke att upptäcka. Hur går de för dig?

Grattis till 4 månader.

Grattis till 4 månader. Skorpan

Tja, hur går det? Skev klart

Tja, hur går det? Skev klart mitt inlägg igår, som kommentar på min logg. Nu håller jag på att fundera över det där med belöning, jag tror man tänker fel som rökare och jag har kvar feltänket. Hör av mig när jag har kommit på var felet ligger. Men själva rökvanan har jag kommit över verkar det som. Du kan läsa på min logg och hemskt gärna ha synpunkter. Eftersom vi tänker olika är det värdefullt för mig att höra en annan synvinkel. Tack på förhand

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se