Ny dag utan ciggen!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

I dag är jag tillbaka på jobbet igen. Känns nästan enklare här än hemma. Kan ju bero på att det är ungefär som Fort Knox här på rättspsyk, där jag jobbar. Det är slussar och låsta dörrar överallt och det tar sin lilla tid innan man kommer ända till rökrutan. Hemma är det ju betydligt enklare att bara trampa ut på altan. Men nej, jag har inte vart där sen förra veckan! Fasiken vad jag är bra!

Tänkte faktiskt använda den här bloggen som en vanlig blogg, bara det att jag ibland kommer klappa mig på axeln för att jag är så fantastiskt duktig som lagt av med denna fula ovana äntligen!

Jag har ju börjat träna också. Det känns jättebra! Jag tror att de här två sakerna har varit rätt bra för min del. Det blir en god cirkel i stället för en ond cirkel. Det är lätt att som rökfri ta sig till gymet och det är lätt att låta bli att röka när man ska till gymet. Lätt som en plätt!!

I går började jag titta efter en ny bil. Jag har ju kört min gamla skruttibangbang i flera år nu, fast nu känner jag att jag faktiskt kan köpa mig en ny bil! Om jag slutat röka så kommer jag på ett år spara i hop till 20 075,- Det kan jag ju i stället amortera på en bil. Det blir en rätt fin bil också! Jag kommer dessutom få några fler år att köra den nu när jag inte suger i mig allt annat skit som ciggen "bjöd" på.

Mina barn är överlyckliga! De har fått en mamma som luktar gott. Det var min lilla André som upplyste mig om det igår. Att mamma, du luktar inte så där cigarettig som du brukar. Det var en milstolpe! Det är ju faktiskt mycket deras förtjänst att jag slutar. Jag vill inte att de ska behöva oroa sig för att jag ska dö av ciggen, utan att jag faktiskt vill vara med dem så länge som möjligt. Mina fina...<3

Ha en underbar tisdag på er allihopa! Kram, kram

Kommentarer

Gör inte det, använd platsen

Gör inte det, använd platsen här för vad den är tänkt för: SLUTA RÖKA. Om du skriver här om allt möjligt, även om det säkert är läsvärt, fyller du lätt sidorna och det blir ett evinnerligt bläddrande för att hitta rökrelaterade inlägg. Folk kommer att få mindre kommentarer för att man nöjer sig med att kolla första sidan och resten förbli oläst. Tänk dig då den stackers människan som behöver glada tillrop i sin dystra svacka eller den stolte jubilaren som inte blir grattat, bara för att du har fyllt sidorna som en vanlig blogg och vi orkar, hinner inte rulla fram allt. Skriv bara några rader på sidan och resten som kommentar isf., då tar man inte onödig plats. Ja, jag vet att jag inte har befogenhet att uppträda som ordningsvakt men innan jag lämnar sidan vill jag ha gjort allt jag kan för att rökslutare efter mig ska lyckas.

Ja, du har ju så rätt! Tänker

Ja, du har ju så rätt! Tänker om!
Kram!

Så roligt, grattis...klappar

Så roligt, grattis...klappar också dig på axeln :)
Jag förstår precis, mina barn är också jätte glada o stolta över mamma/mommo som inte röker mer, o inte luktar illa, bra att du o gesine skrev om det där att använda denna plats som en vanlig blogg...så jag också hejdar mig...o inte skriver annat än just om rökstoppet :)
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se