2 inlägg idag...

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Blir minst 2 inlägg idag. Den här bloggen är bättre än något annat! När vanan kryper på och suget ligger där lurar, då väljer jag att skriva ett inlägg. Jag är dock inte röksugen i den bemärkelsen, utan det är mera lite diffust och det kommer alltid när jag inte har något att göra. Jag vet ju att jag alltid rökte när jag hade tråkigt förut. När jag väntade på något eller satt i soffan hade tråkigt.
Jag måste få in någon bra rutin för det där. Jag kan ju berätta att jag fått väldigt mycket gjort i helgen. Städat och fejat och strykt kläder, sorterat garderober. Det var väldigt länge sedan jag haft nåt sånt il. Nå, det är ju bra att man kan göra två flugor på smällen. Mitt stora första mål är att vi vecka 12 åker till Sälen med en annan familj för att åka skidor. De är icke rökare och det är bara jag som hela tiden gått ut tidigare....Nu behöver inte jag det längre! Jag ska vara rökfri vecka 12 och kunna vara tillsammans med de andra i gänget utan att behöva avbryta hela tiden för rökstopp...

Kram E

Kommentarer

De där cigaretterna man rökte

De där cigaretterna man rökte av ren frustration, tomgång medan man fickan vänta på någon/något man inte kunde styra själv, de är svårast att försaka, tycker jag. Själv har jag löst problemet genom att bli mera egoistisk. Jag väntar inte, jag kör bara mitt. Och genast blev livet mycket lättare, suget försvann.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se