Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Tre veckor.

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Inatt drömde jag för första gången att jag rökte! Naturligtvis av misstag och jag minns att jag blev bestört på mig själv när jag upptäckte att jag råkat röka. Skönt att vakna upp och inse att det var en dröm :) Idag har jag varit rökfri tre veckor! Känns superbra. Inte haft något röksug alls i helgen, trots vin och alkohol. Hoppas det går bra för er andra också och att ni har en härlig och rökfri helg.

Kommentarer

Härlig helg med solsken och

Härlig helg med solsken och utan rök, det börjar bli en självklarhet. Grattis till dina 3 veckor, fortsättningen kan ju knappast misslyckas.

Grattis till 3 veckor, bra

Grattis till 3 veckor, bra jobbat
Drömde också i början av mitt rökstopp att jag råkade tända en cigg, o kom också på i drömmen att jag slutat, stampade ner ciggen i snön:)
Haft en rökfri trevlig helg, med vänner god mat o vin
kram

Grattis till 3 veckor.

Grattis till 3 veckor. Skorpan

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se