Det gick ju!!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja, då är det drygt två år sedan jag la av med snuset efter drygt 30 års missbruk. Jag tog hjälp av hypnoterapi, två timmar och 1200 kr senare var jag fri! Skumt, läskigt, oförklarligt och flummigt men wtf, det funkar!! Fortfarande tänker jag på snus och blir också sugen men alternativet att snusa är borta.

Min kompis var iväg på samma behandling för några veckor sedan och var smått irriterad och undrade vad jag lurat iväg henne på för skit. Men...hon har inte haft abstinens sen dess...

Så, är man öppen för nåt annorlunda och har provat allt och behöver hjälp, åk till Kalle i Karlstad. Kanske hjälper det även dig.

Kommentarer

Se där, då fickan man veta

Se där, då fickan man veta hur det gick för dig. Synd att du bara skrev i början, hade varit intressant att läsa om din ettårsdag. Här fickan man lära sig något nytt, har aldrig hört talas om metoden, skall nog googla på lite. Det verkar ju finnas hur många metoder som helst för att sluta. Själv gillar jag cold turkey några dagar och sen stå vid sitt beslut.

Har hållit till på

Har hållit till på slutasnusa.se istället men tänkte jag skulle logga in här som ett gott exempel. Vi är många som lyckas sluta men jag trodde nog att jag var ett hopplöst fall. Superberoende som snusade General extra stark lössnus. Hade provat det mesta för att sluta men alltid misslyckats. Hypnoterapin var mitt sista försök för jag visste att jag inte skulle orka gå igenom detta en gång till. Och nu två år sedan mår jag riktigt bra. Inte bara har jag blivit av med ett missbruk, jag har dessutom plockat fram mitt gamla jag som varit undangömd i många år. Det var oväntat men välkommet :)

Men grattis :) Många säger

Men grattis :) Många säger att det är mycket svårare att sluta snusa, än att sluta röka , o jag hade inte heller hört om den behandlingen, så bra att det funkade

Läs mer

Läs mer på:

http://www.hypnoterapi.se

Läste mer på adressen, det

Läste mer på adressen, det var väldigt intressant. Konstigt att jag visste så lite. Mycket man inte vet och kan lära sig. Tack, Issen, för infon.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se