Idag

Igår rökte jag 9 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Spammet har märkt mitt IP både hem och telefon. Får se om jag kan lura till det ...

Kommentarer

Ja det fungerar så nu kör jag

Ja det fungerar så nu kör jag samma metod som Gesine, skriver i kommentaren. :) Idag är det rökstopp som gäller. Men jag stoppar alltid på eftermiddagen för att jag då får flera rökfria timmar innan sängdags och kan motivera mig vidare morgonen efter. Jag gör samma metod idag och kommer alltså under eftermiddagens gång att släcka den sista cigaretten. Jag kommer att godkänna nikotinspray om det blir riktigt jobbigt. Men testar utan. Jag vet ju innerst inne att rökfri kan jag vara. Just nu är det perfekt läge då det är långt till eventuella tentor.

Reflektion: Jag har inget stort pykologiskt behov av att egentligen röka trots att cigaretter finns kvar. Det är ett gott tecken.

Ha en bra rökfri dag. Jag återkommer när jag stoppar om några timmar.

Stort lycka till! Vi finns

Stort lycka till!
Vi finns här om det blir jobbigt!!

Visst funkar det! Då slösar

Visst funkar det! Då slösar man inte onödig energi på en text som försvinner. Vi står vid vägen för att heja på dig när du kommer förbi, precis som Sandra säger.

Jaha, är du ute och

Jaha, är du ute och botaniserar bland inläggen? Imorgon gäller det för dig, ser jag, Lycka till! Det är fullt med lidande, kämpande nytillkommlingar just nu som du ser. Jag tänker lägga av med kommenterandet ett tag.

Gesine: tack fr kommentaren.

Gesine: tack fr kommentaren. Jo det är dags idag o så gjort så har dag 1 pågått ett tag. Kommer att sakna ditt kommenterande men ... Ha det gott så länge. Vi syns när vi syns! Du "jobbar på" bra!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se