Imorgon

Igår rökte jag 9 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Ja då har jag skrivit de två tentorna. Det troliga är att jag inte klarade båda då jag bara pluggade på en. Men förhoppningsvis klarade jag den. Nu är det ett längre tag kvar till nästa gång det är tenta och då är det ju läge. Men jag ser morgondagens nystart som en belöning till mig själv. Det är positivt, det är bra! Jag kommer antagligen att få röksug och tankar. Men det får vara så. Nu är jag redo igen. Motivationen är på topp. Och kroppen visar vad rökningen ger ... en dum hosta som sitter i. Den hostan vill jag inte ha! Om jag får det för tufft köper jag en nikotinspray. Men jag börjar utan och ser om det fungerar.

Jag ville mest poppa in här och visa att jag hänger kvar på sidan, men är lite för trött ikväll för att skriva något konstruktivt men återkommer naturligtvis i morgon. :)

Ha det gott och håll er från att röka. Kram

Kommentarer

Godmorgon, hoppas tentorna

Godmorgon, hoppas tentorna gick bra..o hoppas det går bra med belöningen :) att låta lungorna slippa nikotin giftet :) Du klarar det galant, bara du tror på dig själv, jag tänkte själv så här; jag klarade av att komma ur ett urdåligt jobbigt sjukt 26 årigt äktenskap/förhållande.....så varför kan inte jag komma ur ett förhållande med en död sak...som cigaretterna :) Jo jag kunde.
Du är så stark, du klarar av tentor, o att läsa på, om du lämnar ciggen helt- har du ett problem mindre att bära på...då kan du koncentrera dig mycke mycke bättre på dina tentor och din utbildning.
Kämpapå du klarar det

Goddagens! Jag misstänker att

Goddagens! Jag misstänker att minst en tenta är underkänd, den första som jag prioriterade bort när jag pluggade. Jag hoppas att en av dem gick bra. Men finns inga garantier förrän de är rättade. :) Jag har gjort vad jag kunnat och har insikten om att jag faktiskt kan vara fokuserad i 8 timmar. När man skriver tenta har man ju inte en chans att röka heller. DÅ känner jag inte ens röksuget, så trubblet är nog var fokus läggs till stor del. ;). Jag har varit med om mycket i livet som visar att jag är starkare än att egentligen behöva låta cigaretterna styra och ställa. Tack för peppen och uppmuntran

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se