Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

en rapport från soffan

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Dagarna rullar på... Jag är glad och tacksam för det. Jag är tacksam och glad över allt stöd jag fått av att vara aktiv medlem på den här sidan .. Jag hade nog aldrig tagit mig igenom dimman och demonerna utan allas peppande kommentarer och egna historier..

Om Jag lyckades så här långt.. då kan ta mig tusan vem som helst sluta, även om det är 1, 2, 3, ,5 gången.. jag har gjort 4 seriösa försök innan jag lyckades komma så här långt. Kärlek till er själva, tålamod och en motivation som är stark, bestämd och fokus på dit du vill .. alla hinder är bara att hoppa över eller krypa under !T

Kommentarer

Hade verkligen nytta av din

Hade verkligen nytta av din logg, när jag häromdagen försvann i svarta hålet. Det var trösterikt att läsa att du hade varit där före mig på din 90-dagsdag och överlevt.Hoppas många läser din logg. Ska gratta dig på ettårsdagen!

Jag har gjort många försök

Jag har gjort många försök till att sluta och det sista försöket var jag riktigt bestämd. Jag tänkte att; det måste gå, andra har klarat och då kan jag också! Det är säkert många prövningar framför mig ännu, men jag tänker hoppa över hindren och inte låtas luras att ta en cigarett. Är inne på dag 7 idag utan nikotin, eller cigaretter för den delen. Jag vill vara rökfri så nu tutar vi och kör vidare!
Fortsätt kämpa tiden går fort, snart har du nått 1 år utan att ens hunnit blinka. Hehe
:)
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se