Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

vad hände med alla nyårslöften?

Idag är den 1.2. - dags för lite siffror igen. Jag har gått tillbaka drygt 60 sidor på den här loggen. Efter den 1.1.14 fylldes loggen med inlägg från presumptiva eller verkliga mer eller mindre entusiastiska slutrökare. Och hur gick det sedan? Vart tog alla dessa människorna vägen? Jag vill gratulera alla till 4 veckor rökfritt!
12 personer dök aldrig upp igen. Undrar varför.
5 är kvar och har gratulerats resp. kommer att gratuleras.
3 har snavat kraftigt men finns förhoppningsvis kvar.
Ja, mycket kan man göra på denna sida, t.ex. räkna inte bara rökfria dagar, utan även rökfria människor, det tycker jag är mycket intressantare än att räkna mina dagar. Jag vet ju redan att jag kommer att uppnå 1000 dagar, om jag inte dör innan dess, och det gör jag nog knappast. Men jag är väldigt nyfiken på vilka som hänger med, förutom de som jag vet förblir rökfria. Nu hoppas jag att jag har retat några så att det bli lite fart på loggen, det är så mycket osäkerhet och lidande just nu, dags för lite muntration.
Är det någon som har något uppiggande eller roligt att berätta? Gör det!

Kommentarer

kanske en del blir för mycket

kanske en del blir för mycket påmind om sitt begär här och gör något annat? en del kanske fått återfall? lite tråkigt att inte höra av dem förstår jag och vissa gör mer intryck än andra. Kan kanske tänka på dem som blir kvar undrandes om man förvinner från sidan och att inga här dömer någon för återfall, vi är alla i samma båt, och misstänker att de kommer tillbaka förr eller senare. Vinsterna är för många för att inte vilja komma tillbaka igen!

Du har så rätt. Känner mig

Du har så rätt. Känner mig bara lite allmänt gnällig idag för att inget roligt händer och mitt fina skidspår har töat bort, eller nästan i varje fall och vedhuggning ensam räcker inte som motion för mig. Men det är ju en ny dag imorgon och då...!!!

En styrkekram till dig!

En styrkekram till dig!

Det är nog många som

Det är nog många som försvunnit för att de är lite rädda för att sluta röka. För att misslyckas med sitt nyårslöfte, eller kanske för att lyckas och inte längre ha kvar sin vän cigaretten...;) Men vägen till målet är sällan rak, och stor eloge till alla kämpar här! Viljan att sluta och modet att försöka genomföra det är allt som behövs

Grattis till alla dina rökfria dagar så här långt, och tack för den fina kommentaren på min logg

Skulle faktiskt tro att de

Skulle faktiskt tro att de flesta som inte kommit tillbaka har misslyckats. Lite strutsmentalitet över människan.

Jag är kvar!! Vi skulle ju

Jag är kvar!!
Vi skulle ju göra detta tillsammans, snart 100 dagar, mitt första mål:)
Hur går det för dig på E4:an?
Kram Sandra

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se