I månad

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Idag ville herr nikotin vara med mig och det kliar i halsen helt galet (flimmerhåren på väg tillbaka) och just nu är herrn här! man kan tycka att efter en månad borde det vara lugnare, samtidigt som i går och i förrgår gick det som en dans. Det är väl så att det blir längre emellan de dåliga dagarna? Imorrn är vi bortbjuden på middag för en krogsväng senare, jag äter middagen när de börjar springa på balkongen och röka går jag hem! just nu är jag inte stark och vet att.. finns en cigarett i närheten och 2 glas vin så är det kört. Kan vara skönt och gå hem och vara pigg dagen efter inget ont som inte har något gott med sig! tänkte inte bli rökare igen även om jag är sugen idag! styrka till er som sitter i samma båt!

Kommentarer

Det där känner jag igen.

Det där känner jag igen. Efter en månad fick jag ett röksugsanfall som nästan slog mig till marken. Läs min inlägg "vad är det som stör mig". Jag minns att jag blev jätteförbannad på de där helvetesnikotinreceptorerna som inte vllle skrumpna ihop och dö någon gång. Efter den attacken lyfte det s.a.s. och blev hanterlig igen. Önskar dig att du blir lika förbannad som jag blev då, för då är det lättare att kämpa emot, typ : nä, nu djävlar är jag trött på suget, lämna mig ifred nu!!! Du klarar det!!!

Oj vad det stämmer gesine!

Oj vad det stämmer gesine! och läste om altanen blir tuff till våren snart i stugan fotöljen och lugnet tystnaden finns där vad gör jag nu? mitt andningshål en banan kanske?

I värsta nödfallet kan man ju

I värsta nödfallet kan man ju gå ut och gå i januarimörkret. Det kunde jag inte göra den gången för att jag var ensam med en sjuk ettåring. Vid andra extrema tillfällen har jag gått, efter en mil kände jag mig lungn och harmonisk igen och det höll i sig flera timmar. Numera känner jag aldrig att jag skulle vilja röka, möjligen kan jag tänka: om jag vore rökare skulle jag ta en nu, men det vill jag inte, jag har slutat. Och det tycker jag är väldigt skönt. Du kommer dit, du med!

Grattis!!! Japp nu blir det

Grattis!!! Japp nu blir det två månader

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se