80 Dagar!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag ska jag fira 80 dagar med att lyssna på Melissa Horn (alltså LIVE) och gå ut och dricka en öl med mina två vänner efteråt.

Igår fann jag mig i en situation som skulle ha triggat ALLA mina röklustar förut. Kocka med barn. Inte bara barn utan 12 stycken, och inte jämnåriga utan mellan 6 och 12 år gamla barn. Ovanpå det, fick jag ingen barnvakt, så min egen 3-åring fick dessutom komma med. Jag höll på att bli panikslagen i början när ingen (utom min egen unge) ville göra som jag ville och inte ends indelning i grupper lyckades, men jag bestämde mig för att nu fan ska jag klara av det här, och visst gjorde jag!!

Vi hade till och med tid över för lek efter allt diskande och städande!

Men jag var så stolt, där stod jag och gav order åt höger och vänster och den enda som lyder är min lilla 3-åring som diskar, och sopar, och torkar bord och plockar undan. Min lilla hjälpreda.

Nu ska jag jobba lite till och sedan åka hem, föra ungen till mormor, ta en lång dusch, klä mig i klänning och högklackat och åka in till stan. Trevligt veckoslut alla ni fina!

Kommentarer

Nu går det undan för oss, kan

Nu går det undan för oss, kan bara bli bättre, njut av en trevlig helg, det är du värt!!
Södra Finland, hade jag nästan räknat ut med tanke på båtresan till Stockholm, där jag bor. Fast jag har ju flyttad ut till vischan för att få lunga och ro, mycket natur, inga grannar på flera 100 meter.

Njut!

Njut!

Visst värmer det gott i

Visst värmer det gott i mammahjärtat! Hoppas din kväll va precis så jättebra som du förtjänat! Du har mycket att va stolt över!!

Tinttu-det är många som

Tinttu-det är många som skäms. Jag orkade inte skämmas längre. Och då var det liksom lättare att sluta. Heja-Dig.Framför allt för att du vågar släppa fram känslorna. Jag tror på dig!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se