Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Fri i sinnet

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag ser att det står 208 dagar som rökfri på räknaren. Det är lite för bra för att vara sant. Jag är rökfri.
Den 10-åriga flickan som var starkt nikotin beroende redan då har lyckats att sluta efter 28 år.Utan ett enda bakslag. Utan att ha gått upp några kilon. Utan att skilja mig. Utan att ha försakat någonting alls egentligen. Det är ett emotionellt helvete när nikotinet inte finns där för att trösta. MEN. Inte var jag så mycket stabilare då heller. Heja-Heja.HEJA mig! Och er andra där ute ockå!

Kommentarer

Hej! Läste din blogg och kan

Hej! Läste din blogg och kan bara gratulera dig till din framgång. Har du verkligen rökt redan som tioåring? I så fall måste saknaden ju ha varit hemsk när du inte har haft ett nikotinfritt liv att falla tillbaka på. Att börja rensa upp bland känslorna från en tioårings nivå måste ju vara ett jättejobb. Jag är imponerad av din prestation, så stort GRATTIS till dina 208 dagar och lycka till med alla kommande dagar i ditt nya liv. Hälsning, Gesine

Det låter så fint, det du

Det låter så fint, det du skriver! Sköt om dej! Bra gjort!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se