Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

270 dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Söndag söndag .. Jag såg idag att det är mindre än 100dagar kvar till 1 år frihet nu .. ;0) Det taggar och gör mig stolt och glad.. 1 år. snart 9 månader, nästa vecka närmare bestämt.. bra work ....

Kommentarer

Grattis!!! Ja du ska vara

Grattis!!! Ja du ska vara mycket stolt!! Själv höll jag på att ramla baklänges och slå huvet i taket på samma gång ;-) Det är en härlig känsla för en tävlingsmänniska att gå i mål och känna sig riktigt nöjd!! Det är ganska otroligt hur mycket annat som ändrades, tog slut och började när man bröt med röken. Eller hur? Kram på dej!!!!!

Bara 730 dagar kvar till

Bara 730 dagar kvar till drömmålet - fyrsiffrigt. Visst är det ståtligt med 1000 dagar rökfritt, det är dit vi skall, eller? Grattis till dina 270 dagar. Jag ligger lååångt efter, men skall nog komma fram till drömmålet jag med.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se