Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

jävligt bra dietupplägg

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Kombinera som jag.. ditt rökstopp med att bli totalt luspank Visserligen har jag varit rökfri i över 1/2 år men totalt luspank det är inte rätt forum att gnälla om ekonomi,men det hänger ihop med belöningar. Förr hade man alltid belönat sig med ciggen, bara man har cigg, eller pengar kvar till dem.. nu har jag lagt pengar på bra god hälsosam mat (det är dyrare med EKO) åså ätit lite mer unna mat dessutom tror jag..

Men nu är det 10dagar av rotfrukter och typ ägg? MEEEN nää då ja är inte bitter.. räkningar betalda, har ett arbete och hälsan.. Jag har inte ens problem att vara rökfri. Jag har bara I-landsproblem

så efter dessa två veckor kanske något gott kommer med 1. värdesätta pengar och dess trygghet samt gå ner 1-2 kg hehe det torde ju vara en WIN WIN egentligen..

Kämpa på alla härliga sluta rökare .. Knapra i er en viks blå . gå ut i kylan och dra fyra djupa andetag.. DET ÄR EN MOTORVÄG SOM ÖPPNAR SIG ;0)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se