Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

365!!!!!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag vill krama hela världen idag!! Jag klarade det!! Jag gjorde det verkligen!! 365 dagar utan ett bloss. 5481 cigarretter har jag INTE rökt. 16731 SEK har jag sparat på detta. Lägg där till cirka 5000 SEK som jag INTE lagt på vin. Att jag sen har unnat mig en del på min resa mot friheten, ja, det må vara hänt ;-) Det var nyttiga saker för det mesta, men några parfymflaskor blev det ju. Och choklad. Men även tandläkarbesök och löparskor. Ibland var det en riktig helvetesprövning, ibland var det lätt som en dans. Nu ska jag gå in för rond nummer två, att klara ytterligare ett år. Tack alla ni här på loggen för stöd, hjälp, tröst och bra tips!! Jag kan ärligt säga att den här sajten var mitt bästa hjälpmedel, utan den hade jag tveklöst gett upp. Låt 2014 bli ett år i frihet, ge er själva den gåvan. Än en gång tack och lycka till mina vänner!!!! (Nu ska jag bara hitta en bra present åt mig, hi, hi!!) Kraaaaaam!!!!!!

Kommentarer

GRATTIS!!!!! Lika roligt

GRATTIS!!!!! Lika roligt varje gång att se någon komma i mål. Men du lämnar oss väl inte nu, hoppas jag. Jag är ju också på samma väg och skulle uppskatta att du står vid banan och heja på mig när jag kommer förbi nästa kontrollpunkt -100 dagar. Hälsning, Gesine

wow!! grattis, bra gjort!

wow!! grattis, bra gjort!

GRATTIS och KRAM <3 Längtar

GRATTIS och KRAM <3 Längtar ett år framåt knappt ... ska klara detta jag också!!!

Grattis! Du har varit

Grattis!
Du har varit jätteduktig.
Och nu är det dags för 2014.

Kram

Åh GRATTIS!!!!! Du är så

Åh GRATTIS!!!!!
Du är så himla duktig!!!!
Kram

Taaaack jag kände kramen ända

Taaaack jag kände kramen ända hit ..haha ...Stort grattis till ditt första rökfria år ;) Jag blir både stolt och glad att se att vi är många som klarat detta nikotinmonster en gång för alla :)) Ha ett underbart rökfritt 2014 nu och glöm inte att unna dig det där lilla extra emellanåt för pengar du bara skulle ha rökt upp ....Kraaam /bonilla

HIHI Grattis guud så härlig

HIHI Grattis guud så härlig känsla av ditt inlägg !! hejja dig du är värd en hel skatt !

Stort GRATTIS! Jag slutade

Stort GRATTIS!
Jag slutade själv kl 24:00 nyårsaftonsnatten, så idag är det dag nr 5 för mig. Jättekul att hitta din blogg här eftersom du ligger exakt 1 år före. Alltså kan jag följa dig på din resa och bli peppad, vilket jag redan är. TACK!!!

Grattis grattis grattis !!!!!

Grattis grattis grattis !!!!! :)

Tack så mycket för alla

Tack så mycket för alla grattis jag fått!!! Ni är hur gulliga som helst!! Ni är bäst!! Och thebru: bered dig på ditt livs åktur ;-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se