Tack Allen Carr

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag har nu varit rökfri i drygt 2 dygn och klarar det galant. Visst har humöret varit lite svajigt och jag har varit lite yr och haft rejält med svettningar, men det känns ändå enkelt.

Denna gång läste jag Allen Carrs äntligen icke-rökare för kvinnor och lyfter upp den så fort nikotinbegäret försöker få mig i panik igen. Jag har upptäckt att jag får värre besvär då jag äter något, det liksom triggar igång mitt nikotinbegär. Vissa av omgångarna av abstinens har nästan känts som sköna risslingar genom kroppen (helt galet) .
Det jag finner mest jobbigt är svettningarna och det dåliga tålamodet men annars går det bra :)

Kommentarer

grattis till dina dagar! Är

grattis till dina dagar! Är själv lite rastlös men alldeles för okonxcentrerad för att göra något vettigt som att plugga vilkjet jag borde ha gjort ... (inte idag kanske) Men det fungerar. Man trissar upp sig mer inför rökstoppet så att det är vägen TILL rökstoppet som är för bedrövligt kan jag känna.

Ja jag tror också

Ja jag tror också koncentrationen var det värst. Jag tog upp handarbete och fånar mig med det. Det kräver ingen tankeverksamhet och går utmärkt att kombinera med tv tittande. Men då har jag inga tvång på mig att plugga , så jag kan offra tiden på deth är viset

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se