Första dagen på mitt rökfria liv

Igår rökte jag 15 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Nu får det räcka. Varenda en dag det här året har tänkt att jag slutar röka imorgon, varenda en dag har jag börjat med en sista cigarrett. Min hud har blivit så mycket sämre, några få finnar har förvandlats till acne!! Jag kan inte tro vad som har hänt me mitt vackra ansikte. Idag har jag storstädat och lagat mat för att hålla tankarna på annat håll. Vill verkligen känna mig fin igen o de går inte så länge jag röker. Att röka äcklar mig egentligen, tanken av alla gifter som sprids i kroppen. Jag är övertygad att man är också lyckligare o mer tillfredsställd med livet som ickerökare... jag SKA klara det den här gången! En dag gärna snart vill jag bli mamma o då kan jag bara inte röka längre.

Kommentarer

Lycka till, Sarak, har du

Lycka till, Sarak, har du klarat de första 3-4 rökfria dagarna, blir det mycket lättare, så använd alla dina tricks och parera röksugsattackerna,så klarar du dig fint, ska du se. Håller tummarna för dig! Välkommen hit, Gesine

Du kommer säkert att klara

Du kommer säkert att klara det den här gången! Det är så mycket roligare att vara rökfri... visserligen som du kanske har läst här på bloggen så kan man få sämre humör i början när man har slutat.. men inte alla får dem problemen! =) Har man bestämt sig för att sluta röka så vanligtvis blir man gladare istället. Glad över att vara en icke-rökare! Du får tänkta på alla anledningar till varför just du vill vara rökfri och använd din blogg och skriv av dig dina tankar eller också finns det många fina peppande inlägg just här på loggen som finns till för att läsas när det krisar eller också läsa dem ändå för att hålla sig rökfri!
Stort lycka till! Kram Alexandra

Finns en länk inne bland mina

Finns en länk inne bland mina loggar som haft bra effekt på mig - visste vad som sker i lungorna när man röker, men detta gjorde de ännu tydligare. Och de är inte den vanliga skräck reklamen. Ett tips ! :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se