Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Wtf??!!!??

Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Inget.

Nu j-lar känner jag mig som Grinchen!!!! Jag ser mig som en generös och vänlig person, men nu får det tamefan vara nog!! Är så trött på att alla, och då menar jag alla, ska ha julklappar enligt vissa släktingar. Snart kommer väl sopkvasten och vill ha ett paket att ge till sopskyffeln!! Jag trodde att jag skulle kunna njuta av mer pengar i plånkan när jag slutade röka för strax ett år sen, men det är fan snart på minus.... Kan inte julen bara vara en snäll tid när man ger bort julklappar av kärlek? Måste det bli ett sjukt tvång att spendera pengar som man knappt ens har?? Nä fy fan va trött jag bliiiiiir!!! Tänker ge pengar till behövande barn och djur istället. Nån blir mätt och slipper polio och nån annan slipper krångla med en surfplatta. Sorry om jag tog bort julstämningen för jag tycker normalt sett mycket om julen. Nu ska jag försöka lugna ner mig och finna julstämning... Tummen upp för alla som inte röker!!! Kram till er alla som försöker!!

Kommentarer

Där fickan jag ett gott

Där fickan jag ett gott skratt, fler sådana inlägg, tack. Själv har jag sagt till familien: klappar bara till den som är här. Fast inga klappar(bara på kinden, axeln etc) från mig. Det räcker med gran skinka och annat livsviktig. Jag har slutat röka, det får duga som present. Och INGEN har opponerat sig. Det har jag visserligen sagt i flera år, det där med klapplös jul, men i år fattade alla, att jag menar det. Interökarnas jul är stressfri. God jul, Mymlan, köp inte ihjäl dig, alla måste inte få allting./Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se