Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

dag 18!!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

ja då är man inne på dag 18! :)
känns fantastiskt bra att jag lyckats stå emot skiten så länge..
Dock har jag börjat jobba på ett nytt ställe, och eftersom allt nytt är en utmaning och lite stressande så har röksuget varit stort men samtidigt har mot argumenten i mitt huvud snurrat på högvarv :)
Jag vet ju att det inte gör något bättre att gå ut och ta den där ciggen, och på dessa knappa 18dagar har jag dessutom tjänat in ca1000kr!
Vårdguidens app är bra på den biten men fy fan vad irriterad jag blir på kärringen som hela tiden tjatar om "skriv det här & gör så där!" -.-

hoppas alla har en underbar december trots snöbristen ;)

Kommentarer

Snöfattig vinter, då blir det

Snöfattig vinter, då blir det mycket joggande, kan jag tänka mig. För visst är det skönt att rensa hjärnan, medan fötterna håller på alldeles av sig själva.Ses igen efter en god rökfri jul. Ha det så bra.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se