Värdelöst eller underbart?

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

40 timmar utan ciggaretter! Hur i hela friden har det gått till? Jag har ju aldrig kunnat sluta. Inte ens när jag väntade barn (den största skammen av allt). Men nu....förstår inte. Har ju alltid rökt som en skorsten och varit ett med mina ciggaretter. Men så klart, senaste tiden har ju tankarna på min hälsa blivit starkare och starkare. Jag blir ju inte yngre....men oj va konstig i huvudet jag känner mej nu. Kan inte riktigt tänka klart. Sitter på kontoret och förstår ingenting. Folk pratar med mej och jag ser ut som en lallande fåntratt. Igår grinade jag hela förmiddagen och betedde mej som en komplett idiot. Måtte detta gå över, annars får jag bergis löneavdrag. Tänk om det inte går över. Tänk om det är så här livet är när man inte röker. Då vill INTE jag sluta, eller det vill jag ju, men jag vill inte bli en idiot. Hjälp! Varför har min hjärna grötat ihop sig? Jag vill ha kaffe och en cigg. NUUUU.

Kommentarer

Det blir bättre, få inte

Det blir bättre, få inte panik. Om alla fökfria personer skulle ha detta som normaltillstånd då skulle ju alla röka ;), håll ut. Lycka till!!

Skönt att läsa detta av

Skönt att läsa detta av DIG F-n vad jag känner igen mig,, Jag vill inte hellre känna mig som en Idiot Jag har ett jobb med mycket ansvar.. Men i bland vill jag bara be alla att fara åt H-LVETE och lämmna mig i fred ... MEN det blir bättre dag för dag... visst vill jag be alla att DRA men inte lika ofta :) KÄMPA PÅ!!!!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se