dag 6 zombiefierad igen, men!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

ja idag har varit en rätt så dålig dag egentligen... huvudet har varit på utflykt någonstans i skogarna och lyckades dåsa av i IKEA kön har ingen aning om hur länge jag stog där! gick in i min egna värld och allt runt om bara försvann... haha ja herregud vilken makt nikotinet har över en! x)

Dock så har jag hittat en hemsk sak som hjälper för att rensa huvudet och en sysselsättning där det är bra om huvudet blir till dimma och allt går på mekanik!
Håll i er.. det är jogging... kan tilläggas att jag tillhör gruppen av människor som starkt motsätter sig motion med syftet att motionera. ska man träna ska man träna omedvetet och inte för tränandets skull, har jag alltid haft som resonemang...
men ja det fungerar och det är ju det som är det viktiga, jag satte upp ett mål om att jag ska komma "så långt", och sen körde jag på det att klarar jag det här, så klarar jag att sluta med nikotinet. :)
Och bäst av allt, det är första gången på hela dagen som jag är helt klar i huvudet! :)

Och måste bara säga tack till alla er som skriver här!
att få ta del av era dagar och tankar gör det här så mycket lättare, man känner sig inte lika ensam i projektet eller hur man ska förklara det :)

Kommentarer

Jogga va inte heller.min grej

Jogga va inte heller.min grej - sen.ställde jag och killen.upp.i blodomloppet. Va SÅ förbannat roligt - 5 km jogga vi :) de rensar huvudet och får en att må underbart :) va.skönt att du hittat din.grej :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se