Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Så svårt var det inte…Eller?

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Min räknare visar på 141 dagar utan nikotin. Av dessa 141 dagar åt jag Champix i 120 dagar dvs en förlängd kur. Jag har varit något orolig för hur röksuget skulle yttra sig när jag slutade äta Champix men hör och häpna-det är obefintligt. Helt galet att det var så lätt att sluta röka. Och det säger jag nu efter 141 dagar men det var ett rent ock skärt känslomässigt helvete de första 120 dagarna. Mina vänner därute. Jag säger som Nike-Just Do it. I mitt fal har Champix varit en stor hjälp. Men också min rökcoach. Insikten att det finns hjälp mot nikotin beroende var i mitt fall befriande. Det finns stöd och hjälp.

Heja mig!

och jag hejar på er andra också!

Kommentarer

Grattis. Jag slutade också

Grattis. Jag slutade också med hjälp av Champix, åt dem i tre månader. Blev också förvånad att det inte blev rent kaos när man slutade med tabletterna.
Känner precis som du att VAR DET INTE SVÅRARE. Men det beror nog lite på att man hade bestämt sig för att sluta denna gången :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se