Bästa bloggen !

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej ni alla mina vänner där ute ! Jag har nu varit rökfri 643 dagar efter 45 års rökning . Jag vill aldrig någonsin börja röka igen och jag skulle aldrig någonsin orka sluta en gång till .Så jag håller mig till mitt nu nya liv med mycket motion ,kunna ta djupa härliga andetag känna sig fräsch och krama barnbarnen utan att lukta skunk .Maken röker för fullt visserligen bara utomhus men skunklukten känner jag :( Urk..... Jag bestämde mig när min läkare frågade om jag inte ville börja med Champix ,jag kände att nu va det nog med allt rökande .Jag tog fram min tummande bok ur gömmorna (Äntligen rökfri med allen Carr ) Det va först nu säkert för fjärde gången som jag läste den som allt han skrev gick in i mitt gamla huvud ......Champixen tog jag halv dos av för det räckte för mig .Sen fann jag denna bloggen och började skriva ,kunde skriva om allt som jag kände och helt plötsligt kände jag att jag fick vänner som satt i samma sits som mig .Vänner som svarade mig och peppade mig och sa att jag va toppen ,duktig ,dom blev glada när jag svarade dom ,gisses va jag sög åt mig .Vi följdes åt under månaderna som gick och blev till år ,några trillade dit men kom tillbaka och kämpar på nu igen .Jag visste att det va folk som kunde vara vem som helst ,ha olika roller i livet MEN vi hade en sak gemensamt ....Vi ville bli rökfria !!!! På den här bloggen är det meningen att vi ska att stötta varandra .Skriv av er läs loggar och peppa varandra ,ni är sååå bra alla kämpar !!!!! Jag går fortfarande in här emellanåt och ser hur ni kämpar på och vet vad ni går igenom ,men jag lovar det är en befrielse att slippa stressen kring rökandet !!! Sen är det ju så att denna bloggen kanske inte passar alla ,men det finns säkert fler forum att titta efter där det är mera fakta ....Så fortsätt skriv all och Pepp pepp på er :) bonilla

Kommentarer

Super grattis till ditt långa

Super grattis till ditt långa uppehåll el för alltid rökstopp :)
Så roligt att se ngn som fixat detta under en lång tid. Tack för din peppning o jag håller med dej. Sidan är helt underbar med pepp o hejarop från hela landet!

De är såna här inlägg som ger

De är såna här inlägg som ger mig så mycke hopp - är inne på dag 3 helt utan nikotin !!
Pepp pepp !! :)

Saknar dig bonilla. Flera år

Saknar dig bonilla. Flera år sen vi startade kampen tillsammans. Jag är då lycklig stt du fixade det. Blen fb på en riktig sur blogg och sa det till Gäst. Inlägget skadade något heligt och all värme och tilltro krympte oerhört. Tack för ditt fina inlägg på huvudsidan. !

Wow vad fantastiskt! Man blir

Wow vad fantastiskt! Man blir så glad inombords när man läser ditt inlägg, det finns trots allt hopp! Jag måste medge att jag varit självisk och läst men inte delat med mig, men detta forum hade jag inte kunnat vara utan. Att du så hjärtligt delar med dig får mig att tro på en rökfri morgondag där jag kan leva utan att förakta mig själv och att jag faktiskt kommer att tycka om mig själv igen och förhoppningsvis gör mina barn det också! Tack för att du delar med dig, det betyder så ofantligt mycket!

Du har gjort en fantastisk

Du har gjort en fantastisk resa och är så stark när du haft rökare i den omedelbara närheten, läs maken, känns tryggt att ha det konstanta avståndet mellan oss. Känner lite som så att kan du hålla dig ren så ska jag också klara det.
Kram.

Grattis vännen :-) Ligger som

Grattis vännen :-) Ligger som du vet fortfarande 10 dagar efter dig och utan den här sidan hade det varit mycket tuffare att sluta röka. Här har vi alla en stor sak gemensamt, vår kamp mot att bli rökfria. Ett stort plus i kanten är att man kan möta nya människor och få nya vänner, som vi blivit :-) Hade jag inte hittat hit hade jag inte haft dig och risken hade varit större att jag fortfarande hade rökt..

Till alla er andra, tänk på att peppra varandra, dela med er och skriv av er! Här vet vi alla vad det innebär att kämpa mot nikotinmonstret men tillsammans kan vi alla klara det i slutändan. Vem vet, kanske ni också hittar nya vänner?

Många kramar :-)

La in ett inlägg här igår,

La in ett inlägg här igår, men fick spam varning och sedan blev jag markerad som spammare så jag fick inte skriva alls, det är löjligt känslig den här loggen. Nog om det.
Du gör det bra och det känns tryggt att ha dig i hasorna, jag vill aldrig släpa förbi dig ;). När man har dig i hasorna så vill man inte vara den som först faller, för kan du hålla dig då borde jag kunna hålla mig, man vill ju inte vara sämre ;). Så det är en sporre och en trygghet att du klarar dig.
Kram

Grattis! Va kul att se att du

Grattis!
Va kul att se att du klarat dej jättebra! Du var ju en av dom jag läste om när jag klev in här i bloggen, tack för allt o kram för ett rökfritt liv!

Jätte fint inlägg! Du vet hur

Jätte fint inlägg! Du vet hur man ska peppa någon, du. :) Jag vill gärna läsa flera inlägg som du skriver o grattis till en lång tid utan cigaretter!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se