WHY???

Humör nu: Mycket dåligt .

Fattar inte vad jag håller på med. Jag hade verkligen sett framemot morgon dagen, för den 19- Juli, så blev jag rökfri och imorgon skulle jag firat 3 Månader som icke rökare. Men nu har jag trillat dit. Blev akut röksugen och köpte ett paket. Har nu rökt ca, 5 st, visst känns det för jävligt, men vill egentligen inte erkänna det, men det smakar så himla gott, men smaken i munnen efteråt är verkligen ingen höjdare, PYTON, faktiskt. Vet inte hur jag ska lyckas ta nya tag. Fan, fan. Jag vill ju vara FRI o inte SLAV under detta vidriga skit. Jag har haft mycket motgångar dom senaste veckorna i mitt liv. Kan hända att detta har en del i att det blev såhär. Jag vet inte. Hoppas kunna återkomma till Er kämpar därute senare med ett positivare inlägg. Ni är bara bäst.

Kommentarer

I morgon är en annan ny dag

I morgon är en annan ny dag med nya möjligheter eller hur?
Jag tror att vi lär oss av att köra i diket vad det nu än gäller, du vet vad du vill och det är att sluta.
Som du skriver du har haft motgångar och det kan vara en del av det, du tar dig upp för vad jag ser här på forumet så är du den som peppar alla och har det drivet att sluta. Jag är helt övertygad att du kommer att klara det.

Jag tror på dig!

Men hörru, det är ETT bakslag

Men hörru, det är ETT bakslag och du känner skuld för att du vet hur du kämpat. Du är bara mänsklig, ge dig inte för mycket skit över det här. Imorgon kommer en ny dag, en ny möjlighet, en ny chans!!!

Fan du klarar ju det här, du klarade ju dig faktiskt TRE MÅNADER utan cigg, fatta vad stort o bra gjort!! Du kommer klara det igen, jag tror på dig!!!

Virituellt bjuder jag dig på en clementin och ger dig en kram. Imorrn är du på banan igen!!!

Vill säja TACK, för

Vill säja TACK, för peppningen. Härligt att vi har varann och denna sida. NU KÖR VI !!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se