Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Morgonpromenad med kråkatack

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

God morgon allihop!
Jag måste bara berätta vad som hände mej igår...
Gick ut med jycken, kl var 07.15... lugnt och fridfullt med solen skinande frå en klarblå himmel allt var perfekt...
Jag hinner knappt in i vår skogsdunge så hör jag ett högljutt kraxande och svich kommer det en kråka farande bakifrån över mitt huvud, oj tänker jag och får ytterligare en kråka i skallen denna gång i från sidan...jösses vad händer, tänker jag och duckar, då kommer den första kråkan tilbaka och svichar ner med klorna i mitt hår...hjälp då blev jag riktigt rädd (har ju sett filmen fåglarna) så jag börjar springa med två arga kråkor flaxande och rivandes runt huvudet och i håret, hunden som inte fattade att skvatt trodde att jag lekte och blev jätte glad.
Jag springer i alla fall ut ur dungen och ner på en gångväg där det kommer en tjej gående, jag ropar till henne att springa vilt flaxande med armarna så hon trodde nog att jag var tokig till en början men sedan såg hon kråkan och sprang tillsammans med mej och hunden...(den andra kråkan stannade i dungen).
Vi sprang en bra bit och sedan kom det en skata flygande från ett träd och attackerade kråkan så den vände och flög tillbaka. tack skatan!!
Jag vände och gick hem.
Hej hopp allihop

Kommentarer

hahahah å fy va läskigt...

hahahah å fy va läskigt... ja var ute å gick en dag å då möttes ja av en aggressiv fågel ja me. Men som tur var så flög den inte på mig,visade sig att den trodde att ja skulle ta i fågelungen som ja såg sen.
Ha en trevlig och skön dag:)

Den filmen har jag sett! fy

Den filmen har jag sett! fy så läbbigt!! vad tur att du hann undan! Hahaha!!! så tokigt ha en bra dag kramizar Liselott

ja, den hade säkert ungar i

ja, den hade säkert ungar i ett bo. Vi blev anfallna av tärnor när vi var på sjön. Ha det så bra..

Usch vad otäckt. Ja den

Usch vad otäckt. Ja den filmen sitter i märgen. Känns det bra som ickerökare? Pepkramar Monica

Hahaha, sorry kan inte låta

Hahaha, sorry kan inte låta bli o skratta lite när jag ser det framför mig. Men usch vad läskigt oxå. Farligt att vara ute och gå. Ta med en fågelskrämma nästa gång.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se