Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag 6

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket lite .

mår inte toppen idag, och i vanliga fall så skulle jag röka extra mycket, men icke. jag ska klara det här! :) oavsett om jag mår dåligt eller ej. jag klarade fyra månader sist så jag vet att jag kan.

använde inget nikotinhjälpmedel alls igår insåg jag på kvällen. visserligen låg jag i sängen till tvåtiden på dagen, och gick och la mig igen vid halv nio på kvällen. mådde inte alls bra igår, tänkte på allt som hänt nu de senaste månaderna och kände så stark sorg. OCH i vanliga fall så skulle jag än en gång rökt väldigt mycket..

en pytte pytte fördel med att om jag skulle ha rökt igår, då hade jag åtminstone kommit upp ur sängen.

Kommentarer

Bra kämpat! Visst ger

Bra kämpat! Visst ger cigaretterna en alltid anledning att gå upp, spelar ingen roll hur man mått så har man lyckats tagit sig upp ändå. Men man får acceptera att man mår dåligt ibland och det blir en kamp nu när vi slutar, och innebär det att vi måste sova bort en dag för att invänta en bättre morgondag så är det så, det håller cigaretterna borta iaf. Keep on rocking och var stolt över dina prestationer i helgen =)

STARKT JOBBAT!!! Härligt läsa

STARKT JOBBAT!!! Härligt läsa att du har en så bra inställning. Blir peppad själv av Ditt inlägg. Tillåt Dig känna sorg. Det är endel av processen. Du är jätteduktig. Vad gör det för något om du ligger kvar lite längre i sängen. Fotsätt KÄMPA och HÅLL UT. Varma Kramar!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se