Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

inne på dag 2

ja, idag är dag två som rökfri. är irriterad på min katt, hon har lekt bort inhalatormunstycket.. och jag har letat efter det men inte hittat det. tycker att man borde kunna hitta det i en lägenhet på 34 kvm.. men det är ju visserligen en del kartonger ståendes då jag nyss flyttat hit. det är som det är, det dyker väl upp någon gång får jag hoppas.

igår använde jag mig av tre nikotintuggummin, och så inhalatorn två gånger. det känns som att det är bra jobbat! :) tycker att både tuggummin och inhalator hjälper bra, men på olika sätt. inhalatorn är bra för att det blir lite samma rörelse, och tuggummit är enkelt att ha i munnen utan att behöva göra något "aktivt" som man måste med inhalatorn.

det känns konstigt att inte behöva ha nikotinplåster, då det har varit ett måste andra gånger.

Kommentarer

GRATTIS, till Dina första

GRATTIS, till Dina första rena dagar!! Ja, katter är mysiga men ibland kan dom busas lite. Hoppas du hittar inhalatorn. Försök att inte snåla dom första dagarna med hjälpmedel, det är värt unna sig lite extra i början, så man inte trillar dit igen. Men STARKT jobbat av Dig. LYCKA TILL. Du kommer att fixa detta. Kramar!!

Härligt att se dig i båten

Härligt att se dig i båten igen! Nu tar vi dom ...monstren★:-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se