HJÄLP

Jag vet inte om detta är rätt att vända mig till denna sida, men eftersom jag kämpar med rökstoppet och funnit vänner här, så gör jag det. Befinner mig i en livs kris. Är väldigt nedstämd och har destruktiva känslor. Kan någon av Er hjälpa mig hitta någon sajt att få hjälp? Det kan ju i och för sig, vara abstinens, men verkar lite konstigt, med tanke på jag varit rökfri över 2 månader. Jag vill tillägga att jag inte är så duktig på datorer. Sorry. Men Ni är Super Kämpar. Tack för att Ni finns.

Kommentarer

Det kan vara abstinens fast

Det kan vara abstinens fast du hållit upp så länge. Ring slutarokalinjen kanske du får hjälp där. Hoppas det löser sej för dej. Peppkramar

Det kan vara abstinens trots

Det kan vara abstinens trots att du hållit upp länge. Ring slutarokalinjen kanske det hjälper något iaf. Hoppas det löser sej för dej. Peppkramar till dej

Hej ! Förstår att du har det

Hej ! Förstår att du har det jobbigt men absolut ingen cigarett i värden hjälper .Gissar att du bara kommer att må sämre då . Du är nu rökfri och har varit så superduktig och kämpat på . Visst kan det vara abstnens , nikotinmonstret är för jäkligt ,håll dig undan . Drick vatten i djupa klunkar och ta djupa andetag ,tänk på alla vinster du redan fått :) många styrkekramar skickar jag till dig ,kämpa på det är värt det / bonilla

JÄTTE MYCKET TACK!!! Ja, det

JÄTTE MYCKET TACK!!! Ja, det är helt säkert abstinens. Känner inget alls röksug, men abstinensen kan nog göra att man blir mera sårbar mentalt. Jag härdar ut detta. Jag är normalt sprallig o glad kille, så blir lite rädd när det känns såhär. Ni är GREAT där ute. Tack än en gång. Kramar!!

Fortsätt kämpa! Vet inte om

Fortsätt kämpa! Vet inte om var man ska vägleda dig till hjälp, om krisen är ämnesspecifik eller vilken typ av kris det är? Ofta hjälper det att googla på det problem du har så kan du kanske hitta personer med liknande problem. Men ge inte upp, unna dig någonting trevligt i depressionen, något som brukar göra dig glad? Du har kämpat bra hittills, keep on rocking och vi finns här =)

Har du champix kan det kännas

Har du champix kan det kännas så..jag har haft värsta deppen både med champix och plåster. .. men kröp under täcket och sov...och unnade mig något gott och lyxigt. Det går att vara sjuk.några dagar och hitta på kul saker. Som du går göra när.l du orkar igen..kampen är för livet. Träna och ge dig en enforfinkick men vila ordentligt och sov bort eländet då och då. Kramar till Dig!

Hej Fagesta!!! Har inte varit

Hej Fagesta!!! Har inte varit inne på ett tag men fick se din kommentar nu. Fy blir lite orolig för dig... Tror d kan va en kombination av en kris o rökslutet. Tycker nog att du ska prata m din läkare o se om de kan ge dig antidepressiva (kommer inte ihåg om du redan åt det, i så fall höja dosen). Sen är det okej att va lite deppig ibland o att bara få ligga under täcket o tycka synd om sig själv. Skickar en jättestor styrkekram!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se