Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

en dag kvar till rökstopp

Humör nu: Ganska bra.

ja, imorgon gäller det. jag tror att jag kan klara det. sist höll jag upp i fyra månader, men sedan hamnade jag i skilsmässa och då började jag igen. men fyra månader tycker jag är bra gjort! :)

har nikotintuggumin och inhalator hemma, de är från förra gången men då använde jag dem i princip inte, hade plåster då och upplevde knappt någon abstinens. men gången innan dess grät jag av abstinensen och mådde verkligen jättedåligt.. jag har svårt att förstå hur olika det kan vara. men, får se hur det blir den här gången, upplevt både det bästa och det värsta.

jag ser fram emot att få mer ork, se fräschare ut, få bättre andedräkt... innan förra gången hade jag hunnit få rökhosta, men än har jag inte det och vill inte komma till den punkt då jag får det heller.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se