30 dar idag

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det känns kanonbra tycker jag men jag känner mej så irriterad och arg, bitter, ledsen o s v.
Får hoppas att det är övergående och att det blir lite bättre. Det var nog inte så bra innan heller för jag är rätt så ensam, har inte så många att umgås med.
Alkoholen har jag helt avstått från, blivit 3 glas vin under den här tiden och det är ju ingenting, törs inte dricka för då trillar man väl dit igen som jag gjort så många ggr tidigare.
Ha en kanonbra dag ni alla tappra härute :)

Kommentarer

Det var så jag kände mig

Det var så jag kände mig igår. Alla känslor liksom blir starkare. Jag är liksom du rätt så ensam och ibland blir det liksom lite för mycket av det. Men skönt att denna blogg finns och att veta att man iallafall inte är ensam om att kämpa emot nikotin monstret. Bra att du försöker avstå alkoholen. Den har fått många trilla dit igen på ciggen. Du är jätteduktig. Hoppas du kan ha en fin dag, trots allt. KÄMPA PÅ! Kramar

30 dagar är ju kanonbra !!

30 dagar är ju kanonbra !! Hurra för dig. Du har ju också varit med förr, så du känner ju till att humöret växlar. Imorgon blir nog en bättre dag. Och säger som andra har gjort...hoppa över alkoholen ett tag...lömskt värre:)
Varje rökfri dag är en stor vinst. Önskar dig en bättre morgondag!!

Du är sååå duktig Wickan!!!!

Du är sååå duktig Wickan!!!! ge bara inte upp!!! Det verkar som humöret går upp o ner på många av oss här inne. Det är en jobbig process vi går igenom! Men tids nog måste ju känslorna också stabilisera sig!! Om det hänger i för länge tycker jag att du ska prata med någon läkare som kan ge dig någon medicin mot nedstämdhet! Hellre det än att börja röka! Jag åt Citalopram under en kort period en gång då min kära syster var sjuk, det återställde nivåerna i receptorerna som tar emot glädjehöjande hormoner (??) eller något ;-). Många blir ju nedstämda just vid rökslut!! Jag hejjar på dig o hoppas att det känns bättre i morgon!!
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se