eftertänksamhet!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag håller nollan så klart, å jag har inte slutat blogga heller men det kommer lite vardag o annat emellan bara ;0) 128 dagar vips..

Det rullar på vardagen precis som när jag var rökare rullar stunder, upplevelser förbi men nu märker jag en stor skillnad och det är att jag är inte uppe i ngn "sluta röka process" längre utan det är vardag bara.. visst ibland kan det komma en ovanlig situation då aphjärnan kopplar automatiskt till - cigg sug pang! men det går över lika fort igen och jag kan le lite inombords över den påminnelsen hjärnan skickar tillbaka mig att jag har ju slutat för länge sen..

Härom dagen bestämt i tisdags var jag hos en kinesiolog för att få bukt med mina överansträngda knän och kropp i obalans, ja det har vart mycket obalans och stress och överträning i kroppen men nu verkar allt bara bli bättre och bättre .. maten kosten magen funkar i harmoni igen efter sluta rökaprocessen .. det var ett helvete rent ut sagt men jag har landat nu 2 kg upp verkar jag få betala för min hälsosatsning och då utan dieta eller hårdträna .. det kan jag leva med =) hur som helst när jag cyklade hem från behandlingen så blev jag påkörd av en bil ! jävlar pang o smack upp på vindrutan för att sedan smälla rakt ner i asfalten framför bilen som tur hann bromsa innan den kört över mig..

liggandes orörlig framför samlades en hel hop med människor och och två minuter senare var både ambulanser och polis påväg .. gissa om jag var mör livrädd och ynklig..
men jag klarade mig
jädra bra med skrubbsår och en totalt mörbultad kropp.. Jag älskar livet och det är inte värt att röka bort!

Kommentarer

Härligt att du klarade Dig.

Härligt att du klarade Dig. Jag håller med Dig. Livet är på tok för kort och absolut inte värt rökas bort. Du är så jävla duktig. Är imponerad av Din Viljestyrka. KÄMPA PÅ O HÅLL UT! Kram

Härligt att olyckan slutade

Härligt att olyckan slutade så bra som den gjorde!

Vi fortsätter att kämpa på istället för att röka bort våra liv!
Kram

Åh fy vad hemskt att bli

Åh fy vad hemskt att bli påkörd!! Kunde ju gått hur illa som helst!! Skönt att du känner att du är förbi "sluta-röka-processen" längtar efter att komma dit också!!

Åh fy vad hemskt att bli

Åh fy vad hemskt att bli påkörd!! Kunde ju gått hur illa som helst!! Skönt att du känner att du är förbi "sluta-röka-processen" längtar efter att komma dit också!!

Fy vad hemskt med olyckan!

Fy vad hemskt med olyckan! Det kunde ju gått hur illa som hellst - du hade tur!!! Skönt att du känner att du är förbi "sluta-röka-processen" längtar också dit!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se