Hopplös?

Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Detta känns väldigt svårt att skriva. Jag vill iallafall TACKA Er Alla som peppat, Stöttat och Trott på mig. Jag skäms som en hund, då jag nu gett upp och började röka igen efter att ha varit fri över 1 månad. Jag ser ingen förklaring eller direkt orsak att jag gav upp. Är det kört för mig? Ja, den frågan känns viktig, då jag inte som sagt har något klart svar. Nikotinläkemedel, funkade iallafall inte, nu när jag hamnat här i detta gissel igen. Jag vet varken in eller ut hur jag ska göra nu. Jag hade verkligen förberett mig på rökstoppet och gjorde allt planenligt. Kunskap har jag efter många års erfarenheter att sluta, men lik förbaskat faller jag. Funderar på Champix behandling, men är lite rädd för biverkningar som jag läste om i läkemedelsfass. Pallar ej skriva mer, är så jävla ledsen o besviken på mig själv. Sorry

Kommentarer

Hej. Jag lovar att du kommer

Hej. Jag lovar att du kommer tillbaka. Har slutat många många gånger,
För varje gång blir det bättre. Jag vet att tålamodet tryter, men i slutänden
blir allt så mycket bättre. KÖR PÅ.
Önskar dig massor med tålamod.
Kram Maggan

Jag tror du kanske inte har

Jag tror du kanske inte har rätta viljan just nu. Själv har jag fallit tillbaka vet inte hur många ggr hittills.
Nu har jag bestämt mej att nu eller aldrig, detta är sista gången för mej och jag har inte hjälpmedel alls.
Har provat champix för längesen, det är bra men man bör nog ha läkarkontakt under tiden. Jag blev helt deprimerad efter ett tag sen är det ju så att när man slutar ta champixen så förstärks det nåt så man blir röksugen på nytt, nåt sånt har jag förstått.
Lycka till i fortsättningen när du tar nya tag
Kram Eva

Varför skämmas du är väl inte

Varför skämmas du är väl inte den enda som har fallit förfrestelsen.När jag slutade för mer än 500 dagar sedan tog jag hjälp av champix utan det hade det aldrig gått.Champix och min vilja gjorde att det gick lätt att sluta inte en cigg sedan dess sluta tyck synd om dig själv och ta nya tag,du fixar detta IZA

Upp igen! Du vet ju att kan

Upp igen! Du vet ju att kan vara utan och nästa gång går det bättre! Du är värd ett gott liv som ickerökare, tänk på det!

Kram!

Det är inte kört! Du kan

Det är inte kört! Du kan fortfarande bli rökfri! Lättast att ge sig på en nytt försök på en gång, innan nikotinmonstret talat om för dig att du inte kan. För DU KAN!
Du klarade över 1 månad utan att röka och kan klara lika länge till och sen lika länge till o.s.v.
Kanske en kombination av plåster och tuggummi kan underlätta?
Fortsätt kämpa!
Kram

Ge inte upp!!! Fortsätt

Ge inte upp!!! Fortsätt kämpa, det var bara ett kort misstag, du behöver inte ens nollställa räknaren!!! Kom igen kom igen!!!

Hej där. Hade aldrig fixat

Hej där.

Hade aldrig fixat det utan champix. Lycka till!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se