sjukt

Sedan ett par veckor tillbaka har jag börjat få tankar om att nu skulle jag kunna prova röka. Var en helg för mindre än en månad sedan som jag var mycket nära att be om en cigarett. Så sjukt att få såna sug nu, jag kanske skulle klara det? Men jag tror inte jag vågar, men det är frestande att testa. Det är tur att man läst om folk som fått återfall efter sex-åtta år, annars hade jg nog velat testa på min två års dag.

Kommentarer

Vad klokt av dej att avstå.

Vad klokt av dej att avstå. För många år sen höll jag upp 31/2 år, smakade en cigg på en fest trots att jag inte ens var sugen. Fastnade direkt. Nu vet jag, jag kan aldrig bli feströkare. Absolut rökfrihet är vad som gäller. Lycka till och ha en trevlig helg.

Låt bara bli!! Det är mycket

Låt bara bli!! Det är mycket lättare än att börja trixa med att "tillåta" sig lite då och då. Risken är för stor att man fastnar i skiten igen. Du vet att du inte behöver röka, lyssna på skorpan här ovan! På riktigt, 3 1/2 år!!! Du vill inte hamna där igen...
Tror på dig! Kram

Hej ! Tänk inte tanken på

Hej ! Tänk inte tanken på att testa .Förstör inte det du byggt upp ,läs din logg från början och se vad du kämpat !!!!!! Du är bara såååå bra du är rökfri ju :) Peppkramar i massor / bonilla

nä, hjärnan säger att jag

nä, hjärnan säger att jag inte ska testa, men det är så sjukt att jag får dessa tankar då och då, jag kanske skulle klara att bara testa en gång... Jag ska inte prova, men det kommer ofta dessa tankar nu, fattar det inte när jag inte haft så enormt stora problem tidigare, varför kommer tankarna nu??? Bara en liten... bara en gång... Men jag får ge sjutton i att lyssna på den rösten som säger att det inte är så farligt med att bara testa lite.

Tack för kommentaren i min

Tack för kommentaren i min blogg!
Har nu läst hela din och sett att det kan funka med tuggummi. Du är kanonduktig!
Hoppas jag också kommer att fixa detta!
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se