Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Förkyld och inget röksug

Igår rökte jag 2 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej.
Första inlägget jag gör här. Jag har bestämt mig att inte röka någonting under tiden jag är förkyld, vilket jag blev i förrgår. Igårkväll tog jag sista ciggen, rökte sammanlagt 2 st igår på hela dagen.
Idag har jag inte rökt en enda, jag har inte känt något sug alls, endast någon gång väldigt lite.
Jag är rädd för att sluta röka. Någon som känner likadant ? Jag är rädd för att jag ska bli galen, ledsen, äta mig större storlekar, få panik när jag inte kan röka o.s.v. Jag är absolut inte redo ännu.

Kommentarer

Hej! Förstår absolut vad du

Hej! Förstår absolut vad du menar. Jag har också varit rädd, rädd för att känna mig ensam, för att bli deprimerad , för att gå upp i vikt. Ett tips är att läsa Allen Carrs bok. Den förklarar lite mer vad nikotinet gör och hur det får dig att må. Lycka till hur du än väljer att göra! Och krya på dig :)

Den där rädslan känner nog

Den där rädslan känner nog varenda rökare (och fd rökare) igen. Det är ju den som får oss att fortsätta dra i oss gifter dag efter dag. Rädslan för abstinensen, rädslan för att livet aldrig mer ska bli sig likt...
Fastän jag vet att du kanske inte tror mig så blir livet faktiskt BÄTTRE som ickerökare! Friare, rikare och friskare :-)
Önskar dig massa lycka till och hoppas du vågar utmana rädslan!

Håller med dom övriga. Så

Håller med dom övriga. Så värt att vara rökfri. Fortsätt kämpa på ta hjälpmedel om du behöver. Krya på dej och ha en trevlig helg.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se