Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

27 år o bitter

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Jag kan inte komma tillfreds med mig själv, jag känner mig trött tjock o bitter. Fastän inte ett dugg sugen på att sätta mig o röka för det, det är liksom inte vad jag vill ha.. jag vill ha värme tröst? energi o glädjerus.. En cigg har inget med detta jävla vakuum att göra.. Detta kanske inte ens är rätt forum att skriva i?
Jag tror verkligen inte att ciggaretter skulle göra mig glad å pigg haha det vore det stördaste i hela världen .. att jag vore vara den enda på hela världen som skulle gynnas av tobak isåfall .. ja unikt skulle det vara iallafall..

Jag tro snarare att jag har tagit mycket stryk av att tränga undan tankar o känslor o haft massa massa stress inom mig som jag har dämpat genom att röka en förjävla massa ciggaretter... å nu kommer allt upp till ytan och jag har inte min vanliga tillflykt kvar .. så det vara tror jag.

Jaja 90dagar har gått och det har inte vart totalt hemska dagar så jag hoppas att om 90 dagar till har det blivit lite lugnare i kropp o själ <3

Kommentarer

Det är säkert många fler som

Det är säkert många fler som har det som oss. Men ett tag undrade jag vad det var för fel på mig. Har väl gjort ganska exakt samma analys som du. Gammalt skit som man gömt i rök går igen nu. Jag vill inte röka jag heller, verkligen inte. En gång när jag skulle försöka förklara för min man sa han; det kanske är lika bra att du börjar röka igen då om du mår så dåligt av att sluta. Men hallå!!! JAG VILL INTE RÖKA!!! Jag vill ju bara må lite bra.... Om det kan vara till nån tröst så hade jag mina värsta dagar efter åttio-dagars-strecket. Sen har det blivit bättre men inte helt fantastiskt. Vi kämpar på, hej å hå, vi e ju grymma ändå!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se