hjäp mig

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt.

Jag är totalt rådlös .. jag tycker att min hälsa har blivit crap sen ja sluta röka för tre månader sen..?!
Jag är fysiskt tröttare kroppen känns mjukare svagare ..ont i mina knän har jag haft länge , en orkeslös kropp och varannan dag pigg varannan dag sjukdoms känsla .. aldrig hungrig aldrig mätt
Lågt blodtryck, kopiöös trötthet svaghetskänsla opeppad deppig svårt med koncentrationen o svårt med avslappningen ..

Detta allt kan jag säkert inte skylla ett rökstopp på .. men hade jag rökt ännu idag hade jag skyllt allt detta på att "ja , men ja röker ju " På onsdag ska jag till vårdcentralen o kolla upp hälsan.

Är det ngn mer än jag som känner att det är total obalans i kropp å själ efter så lång tid ?

Kommentarer

Jag blev själv förvånad. I

Jag blev själv förvånad. I början såg jag bara vinster. Orken och allt blev bättre. När det gått en tid var det som om strömmen tog slut i batteriet. Jag fick lugna ner mig helt med träningen och deppig är jag väl än. Helkonstigt. Men jag inbillar mig att jag kommit ikapp mig själv och det kommer fram mycket oläkt... Kroppen har jag svårare att förstå. Får mjölksyrakänning av typ ingenting.. Den borde ju må bra nu? Eller är det nåt som tar väldig tid med hjärta och kärl? Hoppas din doktor har nåt bra svar. Berätta när du varit där! Kram på dig bästa chaffisen :-)

åh det känns skönt på ngt vis

åh det känns skönt på ngt vis att läsa din kommentar, eller tröstande att det finns åtmonstone 1 en enda person som kan förstå vad man dillar om.. att man helt plötsligt inte känner igen sig själv i sitt eget skinn? jaG FÅR OXÅ MJÖLKSYRAKÄNNING direkt numer, men det tror jag inte beror på just rökstopp snarsare av stress? eller trött stressad sliten kropp...ja just nu är det jädra deppigt o jag undrar om det beror på att man slutat röka? jag menar jag saknar dem inte ett skit faktiskt..

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se