Det här går ju ganska bra

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag har överlevt 23 rökfria dagar nu. Det känns att det går framåt, jag tänker inte lika ofta på att röka och jag är sällan riktigt röksugen. Just nu tror jag att den psykiska abstinensen är värst - man saknar det där att pilla med och det känns inte lika roligt att gå ut och sätta sig i solen utan att röka. Men jag är på rätt väg. Just nu flyter det på rätt bra. Semestern började idag - härligt - så jag skickar en stor sommarkram till alla medkämpar här på bloggen!

Kommentarer

Vad stark du är!!! Det är

Vad stark du är!!! Det är inte vem som helst som kan sluta när sommaren kommer. Men DU klarar det!!! Shit vad bra du är!! 23 dagar blir snart fler, du har ju gjort det värsta!! Håller alla tummarna!! Kram!

Håller med Jezz! Va tuff du

Håller med Jezz! Va tuff du e!! Verkligen bra gjort!!! Vi kunde skylla på snö o drivis när vi inte skulle ut å röka, men nu... Ja du är sannerligen en hårding!! Önskar dig all lycka till och även om det verkar hopplöst ibland så är det värt besväret. Gillar du handarbete kan det vara en idé. Eller svåra korsord. Detta klarar du galant!! Kram på dig själv!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se