Sommarflunsa. Men yippie liksom....

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hur i hela fridens namn klarade jag av att röka när jag var sjuk förr??? Här ligger jag med snor i hela skallen, feber och ont i varje led. Det sista jag skulle tänkt på vore att röka. Men det klarade jag minsann förr. Halsfluss? Det gick att röka då med. Rulla ut mig på bår så jag får rööööka!!!!! Nu känns det helt absurt att man kunde vara så gott som död och ändå ville röka. Nu vill jag ha en isglass och ett bra korsord att somna ifrån. En, på riktigt, varm kram till er alla ;-)

Kommentarer

Krya på dig! Inget kul att

Krya på dig!
Inget kul att vara sjuk mitt i sommaren. Hoppas du mår bättre snart.

Mymlan, fy för att va sjuk!!

Mymlan, fy för att va sjuk!! MEN, bra att känna att man inte vill röka... För som du säger finns ju inget som hade stoppat en förut. Min semester har börjat och lite oftare än vanligt kommer ett sting av sug. Glad att det redan gått ett halvår och att jag blivit galet fascinerad av att veta hur det kommer att kännas när det gått ett år, två, tre...
Stor semester- och krya på dig kram

Ja, jag brukar tänka att det

Ja, jag brukar tänka att det var då en jäkla tur att jag slutade när det var kallt å j-ligt. Nu har vi ju liksom lite avstånd till det och kan stå ut även när de små sugen kommer. För det ska sägas att semester och soliga dagar lockar fram även de ljusskyggaste nikomonstren. Men va sjutton, vi gör nya sommarminnen!! Bästa sommaren utan ciggen!! Shit va vi e bra!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se