jag är chauffören på min buss

Igår rökte jag inte.
Nikotinsug nu: Mycket lite .

Till alla som ska fira midsommar imorgon vin öl fest o sommarkväll.... Vi kör rökfritt eller hur. Vi vet ju att rökning inte är en guldkant på livet utan ett vanemässigt beroende som vi vill bryta oss fria ifrån ... jag väljer att stå emot eventuella gapskrik från passagerarna som vill få mig ur kurs.. jag styr bussen dit jag vill åka ! =0)

passagerarna skriker ganska mycket på mig att jag har blivit tjock också... hmm de kanske inte har så fel? men tycker inte det är snällt av dem att slänga det i ansiktet på mig när jag faktiskt lyckats bli rökfri ;0) de vill få mig av banan.. men jag ska allt visa dem att jag är starkare o smartare .. jag har grunnat på detta med kvällssmåätandet, samtidigt som jag inte gjort någon kraftansträngning att ge fan i det heller..

För när allt kommer omkring handlar det om EXAKT SAMMA handlingskraft som att ge faen i ciggaretterna - Jag vill mig själv bättre än bli tjock kylskåps ätande get. På måndag är min semester slut. På måndag är midsommarhelgens öl o sill förbi. då kommer nästa attack från mig mot hälsan o livvärderingen må bra..

rökfri o regelbundet matintag vare sig diet eller överflöd. bra matrutiner igen bara . Balans är A o O

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se