Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

På måndag är det 1000 dagar....

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

På måndag är det 1000 dagar sedan vi slutade röka, kära hustrun och jag. Det ska firas i helgen. God mat och njutbart gott vin. Vill ni kolla, ja då smyger du över på min matblogg, godmatvarjedag.se Där ser du en del av all den goda och numera smakrika mat vi lagar. Ibland pillrar vi in ett gott vin. Detta, och resor är det vi nu använder våra pengar till, ja den delen som tidigare gick upp i rök. Betydligt godare, trevligare och njutbarare. Tyvärr så växer airbagen... Det får man ta, och det går ju att göra något åt även detta, om man vill. Det vill jag inte just nu. Jag mår som en prins, och jag njuter varje rökfri sekund.

Göran Waldt

Kommentarer

Det var det häftigaste jag

Det var det häftigaste jag läst på länge!!!! Tusen dagar!! Det är tamef-n respekt det!! Ett jättestort grattis till er båda!!!!

Tack för detta inlägg! Läste

Tack för detta inlägg!
Läste hela din logg och blev jätteinspirerad! Jag ska ta mig tusan oxå fixa detta! Vill oxå ut och resa! ;)
GRATTIS och ha ett fortsatt gott liv!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se