det här känslan =0/

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Av att jag gjort mig själv en björntjänst igen... jag har jäkligt svårt att hålla en bra kost. med det menar jag inte överäta mig proppmätt o få ågren för det - även med ciggaretter har jag haft svårt med den balansgången, men som rökare kan man trycka undan negativa tankar och tvivel med en cigg .. inte nu längre.

Jag ska leva på rödbetor o vatten hela helgen ;0) men inte ska jag röka några ciggaretter iallafall. har ni andra upplevt några mat problem med rökstopp? mentalt eller fysiskt?

Kommentarer

Jag äter mycket mer som

Jag äter mycket mer som ickerökare! Både oftare och mer vid varje tillfälle. Känner mig oftare hungrig också. Såklart får det konsekvenser...jag har gått upp 2-3 kg på en och halv månad. Men det är det värt! Jag vill inte röka och inga kilon i världen ska få mig till det!

Yes, det känner jag igen. Gav

Yes, det känner jag igen. Gav mig själv 4 veckor att käka godis och "unna" mig när jag slutat röka. Men det var skitsvårt att bryta det... Körde en detox-kur på 10 dagar efter cirka en månad men var snabbt tillbaka i godisträsket igen... Har nog haft tendens att hamna där de senaste åren med eller utan cigg, men på något sätt haft lättare att låta bli godiset och istället ta en cigg. Fick iaf chock när jag väl vågade mig upp på vågen!!! Har ALDRIG vägt så här mycket utan att vara gravid. Så nu är det skärpning som gäller! Kan inte skylla på rökstoppet längre...
Men någonstans kan jag känna att det under den här perioden varit viktigare för mig att inte röka än att vara snygg. Visst vill jag inte va tjock heller, men det är lättare för mig att dra ner på godis och träna mer än att låta bli ciggen så det är ingen katastrof! Jag känner mig som en vinnare ändå just nu :-)
Lycka till med din busstur!! Kram

Det är inte roligt när man

Det är inte roligt när man inte känner igen sin kropp. Men se det såhär, det är faktiskt bäst av allt att vara rökfri. Nåt njutningsämne måste man få ha så inte livet torkar ihop alldeles. Choklad är min svaghet, så det unnar jag mig i små exklusiva doser. Du är så duktig och tränar så mycket så du behöver knappast oroa dig. Vad är vitsen med att bli 120 år om man inte får njuta lite?? Tanka bussen med bra bränsle och fyll på olja när det behövs ;-)

vad skönt att läsa av era

vad skönt att läsa av era egna tankar o så, det hjälper en del.. Jag äter oxå en del mera men tränar oxå mer .. jag har tränat mycket hela livet men nu börjar jag vilja satsa så ca 9h i veckan tränar jag simning löpning cykel eller gymmar så om ngt kilo fastnar är de kanske ett friskt bra kg ? =) det intalar jag mig iaf :0) Träningen har aldrig gått bättre iaf !

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se