Han igen röksuget destruktivt

Igår rökte jag inte.
Nikotinsug nu: Ganska litet .

det finns en man som inte vet om han vill vara med i mitt liveller om han vill släppa in mig i hans liv... Honom har jag försökt tänka bort , göra mindre, ignorera på alla vis.. Jag blir lite bitter över att inte veta vad han tänker eller känner ?

Det får mig att känna mig liten och ganska värdelös faktiskt.. så där destruktivt så att jag vill ha ciggaretter röka ett paket rakt av i min ensamhet och försöka tänka ut honom tycka synd om mig själv och fundera på varför i hela friden han inte vill ha mig bums? ..

Jag måste ärligt säga o påstå att det är lättare att avstå ciggaretter än den där mannens bekräftelse... Jag undrar nu vad i hela friden skull ska jag med den bekräftelsen till EGENTLIGEN? mitt hjärta orkar inte mera hjärtesorg, och inte heller mera äckliga cigg ...

Jag väljer mina löparskor och skogen - Jag ska springa mig fri! och ikväll ska jag tattuera klart ett projekt på min Axel/arm o leva mitt liv för mig Jag styr min buss och det är synd att han inte vill åka med, men FAEN jag ändrar inte min färdriktning för att vara ngn annan till lag.

jag bara önskar att han vill åka med... :0/

Kommentarer

hans förlust isåfall, strongt

hans förlust isåfall, strongt gjort av dig att ändå blicka framåt tycker jag :-D fortsätt så !

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se