dyrt

Igår rökte jag inte och snusade 3 prillor.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Nicoinläkemedel är så dyrt och det känns om alla pengar jag skulle lagt undan till cig går åt till plåster
och lite tuggummin. :( Idag firade jag en vecka med att äta en god lunch ute och tänka på att det här blir så mycket oftare om du inte röker Lillasyrran!! Men ändå lurade monstret där. Tycker fortfarande det är äckligt med cig-rök och ikväll har jag packat träningsväskan?!? Ja är lite stolt men känner att det är något som fattas och ja, den äckliga stinkepinns-"vännen" vill jag ha ibland men det går långa perioder om dagarna när jag inte ens tänker på den. Jag får bara inte ge upp nu.

// Lillasyrran

Kommentarer

I dag vaknar jag och AV vana

I dag vaknar jag och AV vana saknar jag att gå ut på trappan med kaffet och cigg, nästan begäret detta är fel att inte röka ... haha det är väl nu man börjar slappna av lite ... o då automatiska mönster kickar in ...

Jag vill vara rökfri... tokiga tanke ! haha

Tankarna kommer vara uåå o

Tankarna kommer vara uåå o ner länge.. det vet vi båda.. acceptera att passagerana på din buss gapar o skriker .. Du styr bussen o tankarna kan bara gapa inget annat ! hejja hejja mer goa luncher o träning som ger fantastiska resultat nu när kroppen kan tillgodose all svett istället för hämman av gigfter i ciggen !!

Jag tyckte åxå att det var

Jag tyckte åxå att det var dyrt med plåstren som jag hade, men om jag jämförde hur mycket ciggen kostade så var det ju inte så farligt. Träning är toppen mot röksug så se till att hänga på ;-) Klart du fixar detta, du har redan kommit långt!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se