Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Kryper i kroppen

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Fem dagar!

Går ganska bra men har krupit i kroppen på mig hela eftermiddagen. Tänker positivt och är helt inställd på att det är slut, men vill bara gråta! Så irriterad på att jag går runt och känner mig så arg. Och människor runt mig. Jobbigt!! Leave me alone!! Men ett ryck som jag vet kommer gå över.. Heja heja!

Kommentarer

Du är jätte duktig, det kan

Du är jätte duktig, det kan vara jobbigt och man får vara arg och sur. Omgivningen måste ha lite extra förståelse. Jag lovar att det blir strax lite lättare om du inte matar nikotinmonstret under tiden. Fortsätt att vara rökfri.

Ja, fy fan vad arg och ledsen

Ja, fy fan vad arg och ledsen man kan bli när man slutar. Jag blir också sån. Och nu väntar en ny omgång av det hela från imorgon. Men det blir lättare, det vet vi ju och det är väl den tanken man måste suga sig fast i!
Du är superduktig som klarat det så här långt och du klarar fortsättningen med!
Jag hejar på dig!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se