Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Nu blev jag lite stolt över mig själv ;))

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jag som inte tyckt om när någon sagt till mig att jag skall vara stolt över mig själv blev igår "lite" stolt. Mitt barnbarn som har ett autistiskt tillstånd ropade till mig när jag öppnade min väska ....INTE ÖKA...INTE ÖKA och jag kunde svara honom....mormor har slutat...mormor skall inte röka mer....Första gången jag var stolt över mig själv och nöjd med mitt beslut....Tack Noah, mormor älskar dig

Kommentarer

Grattis till ett bra beslut

Grattis till ett bra beslut :) av barnbarnen får man höra sanningen.Sluta röka är det bästa vi gjort .styrkekramar i massor / bonilla

Ditt goda beslut gav

Ditt goda beslut gav belöning! Vi vill ju vara här för våra barnbarn så länge det går. Du ÄR en god mormor och utan pinnar kan du vara det mycket längre tid!

Åh va gulligt!! I stunder av

Åh va gulligt!! I stunder av tvivel tänker jag på mina barnbarn och då vet jag att jag gjort rätt. Även om det känns obekvämt måste du ju se hur duktig du är! Var en stolt mormor! Du har gjort ett jättejobb och när det tar emot kan du alltid tänka på ditt kloka barnbarn. Inte öka!!! Kram!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se