Dag 10 ... Valborg

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Ja, då var vi inne i ännu en dag då man kommer bli sugen!
Valborg, god dricka, god mat, sitta ute (förhoppningsvis) och elda å bara ha de bra.
Hur ska det gå idag då?? kanske en såndär e cig skulle va någonting sånnahär dagar?? vad tycker ni om det?? vad har ni för erfarenheter av det? tänkte mig en nikotinfri altså, bara för att ha nåt.. eller e de kanske inget bra? jag e så himla kluven :/
hjälpmä

Kommentarer

Nej snälla inte testa nu!

Nej snälla inte testa nu! Inte ett enda bloss pliiiiiz! Säg som Jezz: Nej tack, jag röker inte. Gör det till ditt mantra så ska du klara dig fint. Alternativet är att låsa in sig och dra täcket över huvudet. Jag håller tummarna för dig, det här klarar du för du är grym!! Glöm inte att du är en stark och bestämd ickerökare numera!! Pepp pepp!!!!!

Förlåt, jag läste så fort att jag missade att du skrev e-cigg! Vilket jag självklart inte har nåt emot. Har inte provat själv men hör att många blir hjälpta av det. Hoppas din kväll blev bra ändå!!!!

Du är i ett kritiskt skede.

Du är i ett kritiskt skede. Men stå emot! I början känns det svårt men för varje dag blir det lättare, det är fakta.
Tänk bara att nu är du icke-rökare. Gå inte ut o rök när de andra gör det.

Kämpa på, jag har nu efter nästan 50 år kunnat vara rökfri i nästan 4 månader! Och nu kan jag inte tänka mig att gå tillbaka till det hemska rökandet med pip i bröstet och hosta på morgonen.

Var precis på ett 50-års kalas där folk gick ut och rökte men det kändes som att det inte angick mig, och allt var plötsligt ganska enkelt.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se