tuggumi & turkisk peppar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag har ju haft lite jobbigt på helgerna och tagit ett bloss här och där! måste sluta med det nu..mår inte bra över att jag gjort det, skyller allt på att det finns hemma och att man blir irriterad över nåt, på jobbet går det hur bra som helst?? men iof så finns det inte framör näsan som hemma och mkt att göra så det hjälper till, så min melodi nu är laktris & tuggumi :) fasen är ju 90 dgr i morgon, kan ju inte bara slänga in handuken och ge upp heller! never!!!!!!!!

Kommentarer

Nej, inte ge upp nu!!! Kämpa

Nej, inte ge upp nu!!! Kämpa vidare! Ha inte dåligt samvete för det tar energi från dig. Du klarar det här om du bara ger dig f-n på det! På jobbet är man ju upptagen mest hela tiden,så det är lättare där. Hemma får man försöka sysselsätta sig med nåt för att hålla monstret borta. Jag går, springer och styrketränar för att få ut energi och aggressioner ;-) Vet inte om du har e-cigg, men det kanske vore en bra idé? Har hört om flera som är nöjda med det. Hoppas det löser sig!! Peppkram!!!

Klart att du inte ska ge

Klart att du inte ska ge upp!!! Du har ju fixat alla dessa dagar och det är grymt bra!!!! Däremot borde du sluta ge dig själv tillåtelse till de där blossen... Nu vet du ju att det inte är nåt att ha!! Skit i det nästa gång!! Du VET ju att du kan och inte behöver! Hejar på dig! Stor peppkram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se